כבר לפני עשרות שנים חגגו את טקס הבריתה או זבד הבת. בספרד, בעיראק, בלוב, ובמרוקו היו ערוכים טקסים שונים ובשמות שונים. (האדאס בספרד, לילת אל סיתי בעיראק, ולילת אלתמאנין בלוב ) ברוב הקהילות המסורת הייתה של חלוקת ממתיקים לאורחים או עריכת סעודה עם ברכתו של הרב בבית הכנסת להולדת הבת. כיום בישראל ניתן לראות כי המנהג שינה במעט את תפקידו (הזמנת גרפולוג לבריתה, שכירת אולם, שדרוג התפריט, הזמנת צלם, תקליטן, ליצנית, בלונים).
טקס המריחה
בכתובים אין אזכור לכתב היד אולם כן היה נהוג שהמיילדת הייתה מורחת זעפרן על ראש היולדת ועל עצמה, בלוב יש שהיו מכינות חינה ושמות על הכף יד של התינוקת. על פי הגרפולוגיה "מריחה" של כתב היד יכולה להביע עייפות או אדם אומנותי. אז במקום טקס המריחה נבקש מהמשפחה והחברים "למרוח" את הלוח בציורים לכבוד הבת.
טקס ברכות מסורתי
בספרד היה מנהג שבו נשים וגברים היו מעבירות ומעבירים את התינוקת מיד אל יד וכל אחד ואחת היה מברך. ניתן לעשות את אותו דבר גם דרך הכתיבה. האורחים/ות יחד עם בני המשפחה יכולים לכתוב ברכות רק שמהם ניתן יהיה להוציא את רמת "השריטות" ומספר תכונות.
טקס שמיה
אחד מהטקסים המרגשים ביותר היו במרוקו. שם תוך כדי פיוטים התינוקת הייתה עוברת מיד אל יד במשך שלוש פעמים על ידי חכם הישוב ובסוף הטקס האורחים היו נותנים תרומה ליולדת. היום קודם כל רצוי שהתרומות יגיעו ישר לכספת. גרפולוג לבריתה יוכל להפוך את האירוע לכזה שבו אורחים יצטרכו להקדיש שירים לילדה, לכתוב אותם ולאחר מכן יקבלו התייחסות מבחינה גרפולוגית.
טקס קריאת השם
כשילד נולד לא מוזכר שמו לפני הברית ואילו כשבת נולדת ניתן להגיד את שמה כשהאב עולה לתורה. כתיבת שם הבת במסיבת הברית על הלוח בצירוף ברכה יעניק לגרפולוג עוד אופציה לרתק את הקהל.
עצה לגבר ההמום
בתקופה רוויות הורמונים הגבר עובר את אחת התקופות ההזויות בחייו. ישנם גברים שפתאום מרגישים שהם לא מכירים את בת הזוג שלהם. ולכן זה בדיוק הזמן לערוך פעילות גרפולוגית שבהם גברים ייתנו מניסיונם דרך הכתיבה עצות לאבא הטרי.
אם גרפולוג לבריתה עדין קוסם לכם או לכן זה הזמן לעשות מעשה ולהתקשר ל-050-5711160